Werkplein

Werkplein Maastricht is dé plek waar alle diensten voor werk en inkomen bij elkaar komen en waar werkgevers en werkzoekenden elkaar vinden. In het Werkplein werken de Sociale Dienst van de gemeente Maastricht en het UWV WERKbedrijf samen onder één dak. Op deze manier kan Werkplein meer werkzoekenden begeleiden naar een passende baan én werkgevers voorzien van geschikt personeel. Dit doet Werkpleinj vanuit het uitgangspunt “Werk boven uitkering”. Het belangrijkste doel is dan ook om werkzoekenden (weer) aan de slag te helpen.

Werkplein Maastricht heeft een breed pakket aan diensten voor werkgevers. U kunt hier uw vacatures melden of in contact komen met potentiële werknemers (werving & selectie). Ook voor vragen en advies over de arbeidsmarkt, personeelsbeleid, subsidie, arbeidsrechtelijke en wettelijke taken kunt u bij Werkplein terecht.

Voor een uitgebreid overzicht van diensten voor zowel werkzoekenden als werkgevers verwijzen wij u naar de websites van het UWV WERKbedrijf www.werk.nl & www.uwv.nl.

Werkplein werkt ook nog samen met andere bedrijven in het kader van werk, opleiding, reïntegratie en dergelijke.

Soms lukt het echter niet om te werken of om werk te vinden en dan is het mogelijk om bij Werkplein een uitkering aan te vragen. Ook voor mensen met een laag inkomen is Werkplein Maastricht het adres voor verschillende regelingen zoals bijzondere bijstand en declaratieregelingen.

Het adres van Werkplein Maastricht is: Randwycksingel 22 (Randwyck)