Formulieren

Hieronder vind u de meest recente formulieren en links. Klik op de Meer Info knop voor meer informatie, of de DigID login knop om direct in te loggen met DigID of de PDF download knop om een online formulier te openen/downloaden. Onderstaande links gaan naar de webpagina's van de Gemeente Maastricht, de Nederlandse Belastingdienst en de BSGW.

Aanvraag Individuele Inkomenstoeslag voor personen met een bijstandsuitkering*
Aanvraag Tegemoetkoming Sociale Culturele Activiteiten*
Tegemoetkoming Kosten Kinderen*
Kwijtschelding Gemeentelijke Belastingen en Waterschapsheffingen*
Tegemoetkoming Premie Aanvullende Zorgverzekering*
Aanvraag huur-/zorgtoeslag*
Tegemoetkoming Leerlingenvervoer*

* Let Op! Bovenstaande zaken kunnen alleen nog maar digitaal worden aangevraagd door in te loggen met een DigID. Wij kunnen u helpen met het aanvragen van diverse zaken en het aanvragen van een DigID (en deze voor u activeren).

Wij kunnen u helpen met het invullen van deze formulieren. Daarvoor heeft u een DigID inlogcode nodig. Deze kunt u gratis aanvragen. Klik hier om deze aan te vragen. Binnen ongeveer 5 werkdagen ontvangt u per post een activeringscode. Klik hier om uw DigID te activeren. Wanneer u door ons formulieren wilt laten invullen neem dan uw inloggegevens van DigID mee (gebruikersnaam en wachtwoord). Let op: wanneer u anderhalf jaar niet heeft ingelogd met uw DigID dan zal deze vervallen en dient u een nieuwe DigID aan te vragen.